Fier forjat


Fier forjat

 

        Fierul forjat modernizeaza locuinte,gradini,restaurante fiind cel mai indicat meterial pentru porti,garduri si alte lucrari decorative atat de exterior cat si de interior.Orice casa este frumoasa, dar putem sa-i adaugam un plus de originalitate astfel incat cu ajutorul fierului forjat sa fie diferita.Produsele realizate din fier forjat se pot integra usor,pot completa orice spatiu,ofera garantia unei bune investitii,nu se demodeaza niciodata si se regasesc  aproape in tot ceea ce ne inconjoara.
Oamenii care apreciaza calitatea si frumosul vor gasi atractive si utile lucrarile si obiectele din fier forjat.La Sendone va asteptam cu cele mai bune produse si cu solutia potrivita pentru lucrarile dumneavoastra din fier forjat,lucrari care vor schimba decorul locuintei intr-un mod original si plin de rafinament.
Daca aveti in vedere un proiect de gard nou sau de renovare,vizitati magazinele Sendone si alegeti elementele de care aveti nevoie!
Cele mai bune produse si solutii pentru lucrarile din fier forjat gasiti doar in magazinele Sendone din:
  • Ramnicu Sarat,sos.Focsani,nr.384 0768195315 -0764477523
  • Maracineni,DN E85,langa hanul Crasmarita din Buzau, 0766065604
  • Ploiesti,sat Tantareni,com.Blejoi 0769617261
  • Focsani,DN E85,sat Golesti 0762604058
  • Brasov-Sacele,calea Bucuresti 0766460677
  • Bucuresti,b-dul Timisoara,nr.84,in incinta Comet,sect.6, 0768195314
  • Slobozia,sos.Brailei,nr.17 0768195316
  • Bacau,Calea Republicii,nr.230,vis-s vis de Dedeman 0769677882
Share

Porti si garduri din fier forjat


Porti si garduri din fier forjat

Acum este momentul portilor si gardurilor din fier forjat!
Intr-o perioada in care alegerile sunt infinite,fierul forjat a devenit un material preferat pentru amenajari interioare si exterioare.De la obiecte decorative si de mobilier la porti masive,garduri,scari si balustrade,toate sunt dovada frumusetii si trainiciei fierului forjat.Acum daca v-am starnit interesul si curiozitatea nu va ramane decat sa ne vizitati la depozitele noastre din: Brasov, Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Focsani, Buzau, Slobozia, Ramnicu Sarat si Maracineni sau virtual, unde veti gasi fierul forjat in diverse forme si dimensiuni.

 

Share
Teava amprentata

Teava amprentata


Teava amprentata,promotie online!

Fierul forjat este ceea ce ne reprezinta,este activitatea desfasurata zi de zi!
Solutia potrivita pentru lucrarile dumneavoastra din fier forjat o gasiti doar in depozitele Sendone din tara!
Vrem sa va surprindem placut in prag de primavara si de aceea am redus preturile la teava patrata si rectangulara,amprentata pe muchie.
Teava amprentata are urmatoarele preturi:
15×15 – 2,76 lei ml

20×20 – 3,60 lei ml

30×20 – 5,18 lei ml

30×30 – 6,67 lei ml

40×30 – 8,25 lei ml

40×20 – 6,67 lei ml

40×40 – 8,96 lei ml
Preturi avantajoase,calitate garantata!
Fierul forjat este unul dintre cele mai indicate materiale pentru porti,garduri,balustrade,copertine,elemente de mobilier din fier forjat si obiecte decorative.
Va recomandam sa-l folositi cu mare incredere !
Portile din fier forjat frumos modelate vor aduce casei dumneavoastra mai multa eleganta,originalitate si un plus de siguranta.

Share
fier forjat

Fier forjat


Descoperiti,alegeti si va bucurati de perfectiunea fierului forjat!
 


Fie ca vrem sau nu, traim intro lume agitata, intr-o continua miscare si transformare…Apare la un moment dat nevoia fiecaruia dintre noi de a avea un coltisor de refugiu, o oaza de liniste si relaxare, de evadare din cotidian.Unde altundeva mai la indemana decat in intimitatea casei noastre?Va propunem sa va creati propria oaza de liniste si de relaxare in interiorul casei dumneavoastra,alegand pentru acesta fierul forjat.
fier forjat

De ce fier forjat?Deoarece fierul forjat surprinde mereu prin simplitate si eleganta,prin contrastul dintre finetea detaliilor si duritatea materialului,prin jocul geometric al formelor.
Fie ca ne referim la amenajarea interioarelor, fie ca vorbim despre exteriorul locuintei dumneavoastra, nu ezitati sa optati pentru dantelariile de fier forjat .Dorim sa infrumusetam spatiul in care dumneavoastra locuiti sau lucrati oferindu-va elemente din fier forjat pentru porti,garduri,balustrade,copertine,obiecte decorative si mobilier din fier forjat.

Lucrarile din fier forjat au capatat o amploare tot mai evidenta pentru ca oamenii apreciaza tot mai mult obiectele de calitate,rezistente si usor de ingrijiit.Unul din avantajele fierului forjat este faptul ca acest material nu se demodeaza niciodata,ba dimpotriva eleganta si rafinamentul il plaseaza mereu in tendinte.Rezultatele vor fi perfecte,asa cum va doriti,lucrarile din fier forjat va ofera siguranta si eleganta pe termen lung fiind si o foarte buna investitie care va desavarseste caminul, acest spatiu intim al fiecaruia dintre noi raspunzand in acelasi timp unor cerinte estetice cat si functionale.

 

Share

Salut lume!


Bun venit pe WordPress. Acesta este primul tău articol. Îl poți edita sau șterge, iar apoi poți începe „blogging-ul”!

Share