Termeni si conditii

S.C. SENDONE SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului depozitelementefierforjat.ro beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei romane si internationale. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra in calitate de utilizator si SENDONE SRL  si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului depozitelementefierforjat.ro.  In lipsa altor prevederi, site-ul depozitelementefierforjat.ro si continutul sau care include dar nu se limiteaza la imagini, fotografii, ilustratii, animatii, clipuri audio/video si texte sunt proprietatea SENDONE SRL. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica tuturor sectiunilor publice sau private ale site-ului depozitelementefierforjat.ro


Toate preturile contin TVA (24%) Preturile nu includ taxele de ambalare si transport. Aceste taxe vor fi aplicate in momentul comenzii. Este posibil ca unele produse afisate sa nu mai fie in stoc. In cazul in care ati comandat un produs ce nu mai este disponibil veti fi anuntat prin email sau telefonic. Va stam la dispozitie pentru orice alte intrebari sau nelamuriri, atat prin e-mail cat si telefonic in timpul programului de lucru: luni-vineri 9-17. Pentru aceasta va rugam accesati sectiunea contact
 
Definitii


In cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folostiti urmatorii termeni:

    * "depozitelementefierforjat.ro", "site-ul", "noi", reprezinta firma SENDONE SRL si serviciile sale oferite prin intermediul site-ului depozitelementefierforjat.ro. care este detinut de catre SENDONE SRL.
    * prin "Utilizator", intelegem toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza site-ul depozitelementefierforjat.ro indiferent de scop.
    * termenul "Membru" reprezinta un utilizator al site-ului depozitelementefierforjat.ro care a acceptat sa se inregistreze pentru a beneficia de facilitatile oferite de acest serviciu.
    * temenul "Client", reprezinta persoanele fizice sau juridice, care doresc sau au achizitionat deja produse prin intermediul depozitelementefierforjat.ro.
    * termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii", sunt folositi pentru a desemna prezentul acord de utilizare a site-ului depozitelementefierforjat.ro.
    * termenii "Datele Inregistrate", "Datele Utilizatorului", "Informatii personale" reprezinta orice informatie trimisa voluntar site-ului depozitelementefierforjat.ro de o persoana fizica sau juridica, in orice arie publica sau privata a site-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare

Site-ul depozitelementefierforjat.ro, produsele si serviciile va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitatii oferite de site-ul depozitelementefierforjat.ro se supune Acordului de Confidentialitate si Securitate si a Termenilor si Conditiilor de Utilizare motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceste sectiuni ale site-ului in vederea agrearii. depozitelementefierforjat.ro isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor acorduri fara o notificare prealabila.Acordul de Confidentialitate si Securitate si Termenii si Conditiile de Utilizare se aplica pentru oricare din sectiunile acestui site si pentru orice vizitator, deci in cazul in care nu agreati sa le respectati nu folositi site-ul depozitelementefierforjat.ro aceste acorduri reprezentand unica conventie dintre SENDONE SRL si utilizatorii site-ului depozitelementefierforjat.ro
Site-ul depozitelementefierforjat.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia va sunt oferite de catre SENDONE SRL pe principiul “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” si fara nici un fel de garantii exprimate direct sau implicate. Cu toate ca toate demersurile comercial justificabile au fost facute SENDONE SRL nu garanteaza ca informatiile de pe site-ul depozitelementefierforjat.ro sunt complete, corecte sau actualizate. Deasemenea nu garanteaza ca accesul sau utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori iar serverul pe care este gazduit sau email-urile primite de la acesta nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra in calitate de utilizator folositi site-ul pe riscul propriu SENDONE SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

Drepturi si responsabilitati clienti


Ca utilizator al acestui site aveti dreptul la informare si corectitudine iar personalul care deserveste acest site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastra. Cu toate ca informatiile publicate pe acest site au caracter informativ si prezentarile facute pe acest site nu constituie recomandari personalul specializat al SENDONE SRL garanteaza pentru recomandarile si informatiile furnizate prin una din metodele alternative de comunicare cum ar fi: telefon, fax, mail si serviciul direct de asistenta.
Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru depozitelementefierforjat.ro va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, SENDONE SRL are dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de pe site-ul depozitelementefierforjat.ro si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului depozitelementefierforjat.ro. Dumneavoastra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dumneavoastra cand doriti sa parasiti site-ul. SENDONE SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei prevederi.

Petru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de Facturare si Livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea nu se poate face decat catre o persoana fizica sau juridica din Romania.
 
Drepturi si Obligatii SENDONE SRL


Conform principiului ca utilizatorul are dreptul la informare ne obligam ca la cererea expresa sa furnizam informatii pentru care putem garanta. In acest sens puteti contacta personalul depozitelementefierforjat.ro prin una din metodele puse la dispozitia dumneavoastra: telefon, fax, mail si serviciul direct de asistenta. SENDONE SRL nu ofera garantii ca serviciile oferite prin depozitelementefierforjat.ro vi se potrivesc sau indeplinesc cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp si fara erori. Deasemenea nu garantam ca orice eroare de program va fi corectata. SENDONE SRL poate, oricand si fara a preciza motivele, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile depozitelementefierforjat.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.
SENDONE SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.
SENDONE SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi, dar are obligatia de a preciza motivele pentru care este refuzata comanda.
Procesul de vanzare – cumparare desfasurat de SENDONE SRL prin intermediul acestui site este guvernat de legile din Romania, prin urmare SENDONE SRL are obligatia de a onora orice comanda acceptata.
 
Retururi si returnari ale produselor


In cazul in care produsul nu corespunde cu dorintele clientului (persoana fizica) si se doreste returnarea acestuia, in cazul in care el a fost de acord cu trimiterea lui in prealabil, clientul va suporta doar costul de transport al produselor, in conditiile de aici.
In cazul clientilor persoane juridice, daca se doreste returnarea produselor, se va plati o suma nerambursabila de 20% din totalul produselor trimise inapoi. Cu alte cuvinte, daca s-au platit aceste produse si apoi se doresc a fi returnate, se va retine o taxa de 20% din totalul sumei.
Daca produsele sunt eronate / gresite / deteriorate, in cazul livrarii in Bucuresti se constata acest lucru la predarea marfii la destinatar - aici si numai aici se pot schimba / returna; in cazul livrarii in tara, se pot depune reclamatii in maxim de 10 zile de la receptionarea/primirea produselor. Daca insa se constata faptul ca ele au fost utilizate gresit de catre cumparator, ele vor fi returnate catre acesta & el va suporta cheltuielile de transport. Astfel, odata ce primim o asemenea reclamatie, poate avea loc una din urmatoarele decizii:

* Produsul este defect din cauza cumparatorului - acesta va fi returnat cumparatorului(care va suporta cheltuielile de transport);
* Produsul defect va fi inlocuit de catre unul nou si acesta va fi livrat cumparatorului(in cazul in care se constata faptul ca defectul este din fabricatie & produsul este acoperit de garantie);


Confirmarea comenzii


Comanda dumneavoastra va fi confirmata numai dupa lansarea comenzii si verificarea ulterioara a stocurilor noastre de catre operatorul care a preluat comanda.Veti primi un mail de confirmare sau infirmare a comenzii lansate.


Despre FIER FORJATFixarea grilajelor din fier forjat este un element extrem de important pentru siguranta dumneavoastra. De aceea, este recomandat sa cautati magazine ce furnizeaza fixarea unui grilaj din fier forjat prin conexpaduri, fie pe suprafata din exterior a peretelui, fie pe glaful interior.
Grilaj din fier forjat:
Foarte importanta pentru un grilaj din fier forjat este imbinarea si incadrarea armonioasa a elementelor acestuia. Un grilaj din fier forjat poate avea modele diverse: clasice, romantice, medievale, rustice, etc.

Producatorii si distribuitorii de grilaj din fier forjat pun foarte mare pret pe parerea clientilor. Daca acestia sunt dispusi sa faca o astfel de investitie inseamna ca tin la design-ul ferestrelor si al aspectului exterior al cladirilor in care locuiesc. Este recomandat un grilaj din fier forjat, daca doriti sa-l aveti mult timp, fara a investi sume de bani suplimentare in intertinerea acestuia,in depozitele noastre gasiti elemente din fier forjat foarte usor de asamblat pentru un grilaj deosebit in Brasov.

Prelucrarea fierului forjat si constructia de articole decorative din acest material (porti si garduri, terase si grilaj din fier forjat, obiecte de mobilier precum: scaune, mese, rame pentru oglinzi, banci, lampadare, etc.) a ajuns la rangul de arta, peste tot in lume mesterii perfectionandu-se constant in crearea de elemente decorative din fier forjat interesante si de bun gust, o alternativa rentabila la lucruri de serie.

Cu ajutorul pieselor puse la dispozitie de catre Depozitele de elemente din FIER FORJAT -Sendone puteti realiza chiar tot ce va doriti din

FIER FORJAT..

ELEMENTE  DIN FIER FORJAT

Pentru companiile ce desfasoara activitati de productie in domeniu, oferim spre vanzare elementi din fier forjat precum c-uri din fier forjat , s-uri din fier forjat, varfuri din fier forjatbulbi din fier forjat, rozete din fier forjat, silduri si manere din fier forjat , balamale din fier forjat, profile amprentate din fier forjat si canelatecutii postale din fier forjat ,ornamente din fier forjat.

Porti din Fier Forjat,Balcoane din Fier Forjat,Balustrade din Fier Forjat,Garduri din Fier Forjat,Grilaje din Fier Forjat,Mobilier din fier forjat,Schite pentru fier forjat.

Descriere: fier forjat importatordin fier forjat
fier forjat direct de la sursa Fier forjat direct de la sursa! ORICE ELEMENT din fier forjat: varfuri fier forjat, cercuri fier forjat, C-uri fier forjat, S-uri fier forjat, platbanda fier forjat, elemente amprentate, panouri fier forjat, conuri fier forjat, flori fier forjat, frunze fier forjat, silduri, role, balamale, alt gen de elemente din fier forjat, PRETURI avantajoase, LIVRARE in toata tara! web site:www.depozitelementefierforjat.ro

Elemente de fier forjat pentru garduri, porti, balcoane, scari, grilaje, mobilier sau decoratiuni din fier forjat. http://www.sendone.ro
Elemente de fier forjat pentru garduri, porti, balcoane, scari, grilaje, mobilier din fier forjat http://www.depozitelementefierforjat.ro

VA ASTEPTAM IN DEPOZITELE NOASTRE DE FIER FORJAT: FIER FORJAT BRASOV,FIER FORJAT BUZAU,FIER FORJAT BACAU,FIER FORJAT RAMNICU SARAT,FIER FORJAT FOCSANI,FIER FORJAT BUCURESTI SI FIER FORJAT PLOIESTI.